Vele mensen weten niet dat het niet altijd nodig is om een beugel te plaatsen om de positie van de tanden te veranderen. Het is ook niet nodig om een kroon te laten maken als u niet tevreden bent met de vorm en kleur van uw tanden. Het is vaak envoudiger, goedkoper en meer tijdbesparend om gebruik te maken van technieken zoals tanden hervorming en composiete facings.

U kunt op deze manier, bijvoorbeeld:

– Een spleet tussen uw tanden laten vullen

– De staand van uw tanden aanpassen, iets naar voor of achter deze brengen, licht scheef tanden rechtmaken.

– De vorm, hoogte, breedte en kleur van uw tanden veranderen.

De behandeling is pijnloos an duurt ongeveer een uur. Soms moeten de tanden licht geslepen worden, maar dat is veel minder in vergelijking met het plaatsen van een kroon of porcelaine facing.

Wij maken gebruik van composiet, dezelfde tandkleurig materiaal dat wij gebruiken om gaatjes te vullen. Daarom worden de behandelingen als vullingen gedeclareerd. Als u verzekerd bent voor vullingen, uw verzekering gaat de kost van deze behandeling ook dekken. De kosten zullen, in iedere geval, niet meer dan €100 per element zijn.

Is dat iets voor u?

Maak een afspraak voor persoonlijke consult (€ 21,78), we nemen extra tijd voor om alle mogelijkheden met u te bespreken. Als u niet voor deze behandeling in aanmerking komt, wij kunnen andere opties aanbieden, zoals porcelaine kronen of facings. Indien nodig, wij kunnen u ook naar een orthodontist doorverwijzen.

Hieronder kunt u enkele voorbeelden van onze werk zien (voor/na foto’s):

VoorNa
VoorNa
VoorNa

Ready To Smile?

Book an appointment