Wie zijn wij?

Haagwinde is een nieuwe internationale tandartspraktijk die in juni 2018 opende in de ruimten van de voormalige tandartspraktijk A. Simons (Theresiastraat 397.) Onze tandartsen verlenen al ruim 20 jaar op een zachte, efficiënte en professionele wijze tandheelkundige zorg. Onze expertise omvat onder andere preventieve tandheelkunde (controles, gebitsreiniging, sealings etc.), restauratieve tandheelkunde (vullingen, wortelkanaalbehandelingen, kronen en bruggen) en cosmetische tandheelkunde (facings, tanden bleken, hervormen etc. – vragen ons om meer mogelijkheden).

Wij streven er vooral naar onze patiënten persoonlijke verzorging en aandacht voor hun specifieke behoeften te bieden. We informeren u over uw mondhygiëne, bespreken uw verwachtingen en presenteren u alternatieve behandelplannen waaruit u de behandeling kunt kiezen die beter bij u past. Als u last heeft van tandheelkundige angst, inform ons erover en we zullen samenwerken om uw angst te overwinnen en om u zo goed mogelijk behandelen in een vriendelijke en kalmerende omgeving.

Onze internationale medewerkers spreken vele talen waaronder Nederlands, Engels, Grieks, Zweeds, en Farsi.

De Praktijkeigenaar

Tandarts Kostas Evmorfiadis studeerde in 1996 af van de Universiteit van Athene en volgde nastudies (2005-2009) in preventieve en sociale tandheelkunde. Naast zijn eigen praktijk in Athene Griekenland werkte hij met vluchtelingen in de Athense kliniek van Artsen Zonder Grenzen (2002-2005). Hij is lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde (KNMT) en woont en werkt sinds 2010 als tandarts voor diverse praktijken in Nederland. In juni 2018 overnam hij de voormalige tandartspraktijk van dr. A. Simons in de Theresiastraat 397 te Den Haag, met de bedoeling zijn visie op een kleine, patiëntvriendelijke, familiale tandartspraktijk te realiseren, in tegenstelling tot de huidige trend van grote ketens in de tandheelkundige praktijk.

Meer op Linkedin

Kostas Evmorfiadis
Kostas Evmorfiadis
BIG Registratie 19911371502

Ready To Smile?

Book an appointment