Preventieve tandheelkunde

In onze manier van denken staat preventie centraal: goede mondhygiëne en regelmatige controles zijn de sleutel tot een gezonde mond en een mooie glimlach. Preventieve behandelingen zoals sealings en fluoride applicatie zijn belangrijk voor de mondhygiëne van kinderen en worden voor 100% door uw verzekering gedekt. Het verwijderen van plak en tandsteen zorgt voor gezond tandvlees, en een vroege cariësdetectie voorkomt het risico op kiespijn of infecties en verwijdert elke toekomstige behoefte aan grote restauraties zoals kronen.

Book an appointment

Restauratieve tandheelkunde

Het doel van restauratieve tandheelkunde is het verhelpen pijn en het herstellen van volledige functionaliteit van uw mond. Noodzakelijke behandelingen zijn onder meer het vullen van caviteiten, wortelkanaalbehandelingen of het verwijderen van afgebroken tand- of wortel- resten. Tanden die ernstig vervallen of gebroken zijn, kunnen met kronen bedekt worden en lege ruimtes kunnen met behulp van bruggen, implantaten of gedeeltelijke kunstgebitten worden opgevuld. Neem contact met ons op voor meer informatie en om alternatieve herstelmogelijkheden te bespreken. Ontstoken tandvlees kan ook herstelt worden, maar dit is een lange procedure waaraan u actief moet meewerken.

Book an appointment

Cosmetische tandheelkunde

Een mooie, stralende glimlach is ons beste visitekaartje voor de wereld. De positie, kleur en vorm van uw tanden zullen helpen bij het bepalen van de eerste indruk die mensen van u krijgen en kunnen uw zelfvertrouwen helpen verbeteren. Wij kunnen u helpen het gewenste resultaat te bereiken door cosmetische tandheelkunde, door gebruik te maken van procedures zoals tandvormen en bleken, kronen en facings. Licht ongelijke of scheve tanden kunnen zonder beugels gecorrigeerd worden en verkleurde “dode” tanden kunnen door inwendig bleken worden gebleekt. Vraag ons om meer informatie en een gepersonaliseerd behandelplan.

Book an appointment

Doorverwijzingen

Hoewel we ervaring hebben met all-around tandheelkundige zorg, zijn er nog steeds een aantal diensten die we u nog niet kunnen bieden. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om het extraheren van ingesloten verstandskiezen, orthodontische behandelingen (beugels), chirurgische tandvleesbehandelingen, lachgasanesthesie en implantaten.

Indien nodig, kunnen wij u doorverwijzen naar een specialist zoals een kaakchirurg of orthodontist in uw regio.

Book an appointment