Eerste bezoek

Neem voor uw eerste bezoek uw identiteitskaart en verzekeringspas mee. Om u beter te kunnen helpen, wordt u gevraagd een gezondheidsvragenlijst in te vullen. Als u medicijnen gebruikt, is het handig om een lijst van het betreffende geneesmiddel mee te nemen. Volgens de nieuwe privacywet moet u ons ook toestemming geven om met uw persoonlijke gegevens om te gaan, zodat we bijvoorbeeld uw rekening naar uw verzekering kunnen sturen of contact kunnen opnemen met uw arts als dat medisch noodzakelijk is. Wij delen uw gegevens niet met derden.

Het eerste bezoek zal meestal een tandheelkundige controle (kosten: € 21,78) en twee kleine röntgenfoto’s (€ 16,05 per stuk). Als u een klacht heeft die u wilt laten behandelen, laat het dan weten aan de receptionist, zodat we voldoende tijd voor u kunnen plannen. Meestal proberen we tijd voor een eventuele kleine behandeling (kleine vulling of gebitsreiniging) tijdens uw eerste bezoek te plannen, maar dit is niet altijd mogelijk. Wij bezorgen u op zijn minst een behandelplan en een overzicht van de te verwachte kosten.

Spoedgevallen

We proberen noodsituaties zo snel mogelijk te behandelen. Als het echter niet mogelijk is om snel een afspraak te maken, of als u ons niet telefonisch kunt bereiken (bijvoorbeeld in het weekend of ‘s avonds) is er een spoedpraktijk in Den Haag waar u kunt bellen. Deze heeft geen enkele band met ons, maar is elke dag open tot 23:00 uur. Dat is Dental 365 (Tel: 070 204 0010)

Afspraak wijzigen of afzeggen 

Als u uw afspraak wilt wijzigen of annuleren, dient u ten minste 24 uur van tevoren contact met ons op te nemen. Als u zonder tijdige bericht een afspraak mis, mogen wij in kosten voor de gereserveerde tijd in rekening brengen (behandeling code C90)

Betalings- en verzekeringsinformatie.

De basisverzekering dekt bijna alle tandheelkundige behandelingen voor kinderen onder de 18 jaar, inclusief controle, preventieve behandelingen, vullingen en wortelkanaalbehandelingen. Het omvat ook prothetische behandeling/volledig gebit voor volwassenen.

Verzekeringsmaatschappijen bieden een aantal verschillende tandartsverzekeringsplannen aan. U kunt volledige of gedeeltelijke dekking hebben. Vraag ons om u te informeren over de kosten van de voorgestelde behandelingen en de verwachte vergoeding.

In Nederland bestaat een vast prijsbeleid voor tandheelkundige behandelingen. Dit betekent dat de Nederlandse Zorgautoriteit jaarlijks een prijslijst met behandelcodes publiceert die u hieronder kunt zien. Technische kosten zijn niet in deze lijst opgenomen, omdat deze per tandtechnisch laboratorium kunnen verschillen.

Prijslijst

Contact Info

  • Tandartsenpraktijk Haagwinde
    Theresiastraat 397
    2592AM Den Haag

  • 070-347.08.23